SONY XPERIA XZ2 tarvikud! Kommenteeri

Sony Xperia XZ2-l on palju elemente, mida oleme aastaid soovinud näha: uhiuus uus disain, innovatsiooniline sisemus. Siin on palju muljetavaid asju aga küsimus on, kas see on piisav, et bränd õnnestuks.

On aeg rääkida teise Sony lipulaevast – aga seekord peaksite tähelepanu pöörama, kuna Sony Xperia XZ2 lahendab mõningaid eelmiste seadmete eksimusi. Muule uuendusele on lisatud uus disainikeel, traadita laadimine, täiustatud ekraanitehnoloogia ja keskendutakse funktsioonidele, mis mõjutavad oluliselt teie telefoni kasutamist. Kui te olete mõelnud Sony brändile tagasi naasmisele, on varjant, et uus XZ2 võib olla telefon, mis lõpuks veenab teid seda tegema. Sony Xperia XZ2 disaini muudatused on ilmselt kõige huvitavam asi selles telefoni juures. Oleme aastaid möödas sellest, kui Sony suudab kleepida sama klaasnurka ja korrata seda sama väsinud disaini, kuid nüüd õnneks on see muutumas. Sony on veel üks suur omadus – see on dünaamiline vibratsioonisüsteem, mis võtab kasutusele haptilise mootori, mille ka Apple on oma telefonidele pannud. Sony Xperia XZ2 kaamera on eeldatavasti tugev. Kuid seda ei saa ennem kinnitada, kui see turule ei ole tulnud.

Sony Xperia XZ2 juures kõige häirivam on see, et see ei ilmunud eelmisel aastal. Kui oleksime Xz Premiumi asemel selle telefoni saanud, oleksime Sony-st rääkinud sama hingetõmbega nagu Galaxy S8 ja iPhone X. Sellel on peaaegu kõik, mida me tahame: atraktiivne eyecatching disain, suurem ekraan koos kasutajasõbralike täiustustega, tehnoloogilised uuendused 4K HDR-i salvestuses, traadita laadimine ja suurepärane protsessor. See on see mida Sony vajab, et turul uuesti läbi lüüa.

Põhiomadused

 • Pikkus : 153 mm
 • Laius: 72 mm
 • Paksus: 11.1 mm
 • Kaal: 198 g
 • Operatsioonisüsteemi versioon: 8 Oreo
 • Protsessor: Qualcomm Snapdragon 845
 • Protsessori kiirus: 4×2.7 GHz Kryo 385 & 4×1.7 GHz Kryo 385 (Octa-Core)
 • Ekraani diagonaal: 10.1 “
 • Resolutsioon: 1980×1200
 • Sisemälu kuni: 16 GB
 • Tagumine kaamera: 8 MP
 • Eesmine kaamera: 5 MP

Kuigi see telefon alles tuleb müügile, siis on ka meil hea meel juba pakkuda sellele vajalikke tarvikuid.

 

Punane pu nahk / tpu rahakott ümbris
Must split leather / tpu rahakott ümbris
Must tpu ümbris
Kollane plastik ümbris

 

Ning muidugi on olemas ka kõik muu vajalik, millega oma telefoni kaitsta.

Kõik muu põneva leiate siit!

Leia ka sobiv kaitsekile ning kaitseklaas enda seadmele.

Meeldivat shoppamist!

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga