Xiaomi Mi A1 Dual SIM tarvikud! Kommenteeri

Xiaomi päästab oma hea mainega Google’i Android One programmi – ja Hiina ettevõte on päästetud Mi A1-ga.

Android One peaks pakkuma odavaid telefone, Android telefone kasutavad miljoneid kliente arengumaades. Kuid Google’i esialgsed sammud takistavad – mõnevõrra irooniliselt – seda, et Xiaomi kasutaks sellistes piirkondades nagu India umbes samal ajal odavaid kuid võimsaid seadmeid. Kuigi Google Android One’i algatusel pole olnud parimaid käivitusi, on Mi A1 suur samm õiges suunas. See ühendab suurepärase riistvara puhta Android-tehnoloogiaga uskumatult mõistliku hinnaga.

Disaini järgi jagab A1 palju funktsioone teiste Xiaomi telefonidega, mis muudab telefoni, mis näeb välja nagu iPhone. Kuid seda võib öelda tänapäeval väga paljude nutitelefonide kohta. Seadme esiküljel on 5,5-tolline FHD-ekraan, mille peal ja põhjas on suur raam. Ülemine raam on kodukino eesmise kaamera ja kuulariga, samal ajal kui alumisel raamil on kolm valgustatud mahtuvuslikku nuppu Android-käsud Menu, Home ja Back. A1 kere on metallist. Telefoni tagaküljel on ülikiire ja väga usaldusväärne sõrmejäljelugeja ning kahekordne 12-megapiksline kaamera seadistus koos LED-välklambiga, mis paikneb telefoni ääre lähedal.
Mi A1 1080p ekraan on suhteliselt erk, kuid tundub veidi uhutud, kui võrrelda mõne parema AMOLEDi ja LCD paneeliga turul. Kontrast on ka üsna halb, kus mustad näivad kergelt umbrohu karva, pluss loetavus otseses päikesevalguse käes ei ole hiilgav. Kuid üldjoontes on see väga taskukohane ja tänu sellele ka võikemkas telefon. Selle raha eest hea ost.

Põhiomadused

 • Mõõdud (mm) 155,4 x 75,8 x 7,3
 • Kaal (g) 165
 • Aku 3080 mAh
 • Ekraani suurus (tolli) 5,5”
 • Ekraani resolutsioon (pikslit) 1920 x 1080
 • Operatsioonisüsteemi versioon Android 7.1.2 Nougat
 • Protsessor Octa-core Snapdragon 625
 • Protsessori kiirus Octa-core 2.0 GHz
 • Muutmälu 4GB
 • Sisemälu 64 GB
 • Tagumine kaamera 12MP
 • Video 2160p@30fps, 720p@120fps
 • Eesmine kaamera 5 MP

Ning nagu ikka vaatame mida on meie Instashopil pakkuda Xiaomi Mi A1-le!

Kõikide Xiaomi Mi A1 tarvikutega saate tutvuda siin!

iPaky kuldne plastik / tpu ümbri
Blue plastik / tpu ümbris
Hall pu nahk / tpu rahakott ümbris
Hall pu nahk / tpu rahakott ümbris
I´m a caticorn- tpu ümbris
Lõvi – tpu ümbris

Ja nagu ka igale mudelile, on ka sellele telefonile meie e-poes suur valik tooteid!

Tutvu kõikide kaante ja ümbristega siin!

Vaata ka kaitsekilesi ja kaitseklaase, et tagada kindlam turvalisus enda seadmele.

Kõige muu põnevaga, mis on seaotud Xiaomi Mi A1ga saate tutvuda siin!

Mõnusat ostlemist!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga