Vaata Apple iPad 9.7-le värvikaid tarvikuid Kommenteeri

Uuel iPad 9.7 2017-l on suurepärane hind, kuid selle võimekus jätab midagi soovida.

Vaikselt, ilma ajakirjanduslike sündmusteta, on Apple toonud turule oma viimase iPadi, enamjaolt lihtsalt “iPad”; Air liidest ei ole enam. Apple iPad 9.7 2017, mis ilmselt asendab iPadi Air 2 Apple’i sarjas (iPad mini 2 on ka poest kadunud, kuigi nii Air 2 kui ka mini 2 on endiselt haridusastmetele kättesaadavad), on taskukohane valik neile, kes ei vaja ataktiivset seadet, see on kallim, kuid paremini varustatud iPad Pro. IPad 9.7 2017-l on sama disain kui vana 9,7-tollisel iPad Pro-l, mille samad elegantselt kaetud servad kerkivad ettevaatlikult seadme tagaküljele. Tegelikult on kaetud serv nüüd veidikese matt viimistlusega, erinevalt selle disaini eelmistest iPadi peegelpildist, kuid muidu on see põhimõtteliselt sama.

Kuuldavasti, et iPadi kirjelduses: haridusversioon; seda võite mõelda Apple’i tahvelarvuti iPhone 5c-st. See ootamatult odav pakkumine, kuid see on ka üldiselt vähelevinud ja sellel on disain, mis enamasti kaotatakse 2,5-aastase tootega ja mõnel juhul ka sellestega, mis on kolm ja pool aastat vana. Isegi kui iPad-il ei läheks häst, on iPad 9.7 2017-mel  madala hind ja enamasti madala hinnaga spetsifikatsioonid sobivad hästi koolidele ja juhuslikele kasutajatele; ja iPhone SE teatatud edu näitab, et Apple’i toodete turgu, mis on ajahetkel spetsiifiliste omadustega, kuid mille puhul on tegemist atraktiivsema hinnaga.

Põhiomadused

 

 • protsessori tüüp: Dual-core
 • protsessor: Apple A9
 • kiirus: 1,8 kuni GHz
 • RAMc: 2 GB
 • mäluseadme maht: 32 GB
 • ekraani diagonaal: 9,7 “
 • ekraani resolutsioon: 2048×1536
 • ekraani suurus: 9,7″
 • ekraani tüüp: LED IPS
 • operatsioonisüsteem: iOS, iOS 10
 • kõrgus: 24 cm
 • laius: 16,95 cm
 • sügavus: 0,75 cm
 • kaal: 0,469 kg

Ja nagu pealkirigi ütleb, vaatame värvikamaid tarvikuid Apple iPad 9.7-le. Kõikede ümbriste ja kaantega saate tuttvuda siin!

Pu nahk / tpu rahakott ümbris
Plastik / pu nahk kaardihoidjaga ümbris
Pu nahk / tpu kaardihoidjaga ümbris
Pu nahk / tpu rahakott ümbris
Pu nahk / tpu rahakott ümbris
Pu nahk / tpu kaardihoidjaga ümbris

&

Pu nahk / tpu rahakott ümbris
Pu nahk / tpu kaardihoidjaga ümbris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mõnusat shoppamist!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga