Tarvikud uhiuuele Huawei P20- le Kommenteeri

Juba turule ilmuv uhiuus Huawei P20-el on nii mõndagi oma kasutajatele pakkuda!

P20-el on hea jõdlus ning üllatab oma hea kaameraga. Kuid ei oska öelda miks tootjad sellele P20 külge pookisid, kuna just selle nime pärast oli oodata midagi väga suurt, et telefonil on kõik olemas midagi võiks ihaldada, kaasaarvatud juhtmeta laadimine, mida ei ole ja mis selle veel ebameeldivaks teeb, et sellel ei ole meile tuttavat kõrvaklapi porti, mis teeb mõnele selle kasutamise äärmiselt ebamugavaks. Kuid kui mõelda sellele,et see sobib ideaalselt nendele kes erilist lugu traadita laadimisest ei pea, kuid ihkavad kvaliteetseid fotosi siis on just see telefon tavakasutajale supper.

Ka meie e-poes leidub rikkalikus valikus tarvikuid Huawei P20- le

 

Dux Ducis roosa kuld tpu sisseehitatud magnetiline hoidja
P20 – punane tpu ümbr
must pu nahk / tpu rahakott ümbris
kuldne plastik / pu nahk ümbris
tpu ümbris
NXE tpu ümbris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kõik ümbrised kaaned ja muud põnevat leiate siit!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga